Μήπως το καλοκαίρι έχει αφήσει τα μαλλιά σου ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα κι εσύ το αγνοείς; Αν θεωρείς πως τα μαλλιά σου ταλαιπωρήθηκαν αρκετά το καλοκαίρι και χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω τις συμβουλές μας. Περιποίηση Μαλλιών Μετά το Καλοκαίρι:Κάθε πρόβλημα βρίσκει λύση.

Αφυδατωμένα Μαλλιά:Τα ξηρά μαλλιά που φριζάρουν είναι το ΝΟ1 πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι μόλις μπει ο Σεπτέμβριος. Η Λύση:Χρησιμοποιώντας ένα σαμπουάν και μία ενυδατική μάσκα ταχείας δράσης με συστατικά όπως Έλαιο Argan ή Εκχύλισμα Αλόης,θα διαπιστώσεις πόσο γρήγορα θα αποκτήσεις τη χαμένη λάμψη,τη δύναμη και την υγεία των μαλλιών σου.Ειδικά για το φριζάρισμα,το οποίο μπορεί να επιμείνει όλο το φθινόπωρο,επίλεξε ένα προϊόν Styling με ιδιότητες ενυδατικής κρέμας.
Ψαλίδι στην Ψαλίδα:Ο κανόνας UVA+UVB+αλάτι θάλασσας+χλώριο πισίνας=ψαλίδα.

Οι σπασμένες άκρες σε όλες τις τρίχες των μαλλιών σου είναι ένα θέμα που λύνεται μόνο με ένα καλό ψαλίδισμα και μία κούρα με την κατάλληλη κρέμα μαλλιών,που χαρίζει θρέψη και βαθιά ενυδάτωση,ώστε να μην προχωρήσει η αφυδάτωση πέρα από το σημείο που έκοψες τις άκρες των μαλλιών σου.Απόφυγε τη χρήση σεσουάρ σε στεγνά μαλλιά γιατί αφυδατώνονται και σπάνε εύκολα.Αν έχεις αυτή τη συνήθεια για το καθημερινό Styling της φράντζας,είναι προτιμότερο να την βρέχεις προηγουμένως καλά.
Μερικά Ακόμα Tips Καλό είναι να μη λούζεσαι καθημερινά.Αν όμως το θεωρείς απαραίτητο,φρόντισε τουλάχιστον να περνάς το σαμπουάν μόνο μία φορά και όχι δύο.Το μασάζ κατά τη διάρκεια του λουσίματος πρέπει να γίνεται στην επιδερμίδα με απαλές κινήσεις των δακτύλων με πολλή προσοχή αν έχεις μακριά νύχια,για να μην τραυματίζονται οι ρίζες.
Ρίξε στα μαλλιά σου ενώ είναι στεγνά λίγες σταγόνες νερό.Αν μείνουν πάνω τους,τα μαλλιά σου είναι σε καλή κατάσταση.Αν όχι είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα. Οι βούρτσες με φυσική τρίχα αποτρέπουν το στατικό ηλεκτρισμό. Η μάσκα μαλλιών δρα πιο αποτελεσματικά τυλίγοντας τα μαλλιά σου με μια ζεστή πετσέτα για 5-10 λεπτά.