Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται λαμπερά,όμορφα,περιποιημένα μαλλιά,αλλά για να το πετύχουν ή να το διατηρήσουν χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Ο ζεστός αέρας από το πιστολάκι,οι μασιές και πρέσες που χρησιμοποιούμε για το χτένισμα των μαλλιών,η ηλιακή ακτινοβολία,το χλώριο της πισίνας,ο ιδρώτας,η ρύπανση του περιβάλλοντος,οι χημικές εργασίες ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας και μπορεί να καταλήξουμε με σπασμένες άκρες,με μαλλιά που φριζάρουν,αφυδατωμένα,άτονα και γενικά όχι υγιή μαλλιά.

Είναι λοιπόν σημαντικό να τα προστατεύουμε καθημερινά γιατί εάν καταστραφούν δεν μπορούν εύκολα να επανέλθουν και η μόνη λύση θα είναι η επίσκεψη στον Κομμωτή μας για ένα κοντοκουρεμένο νέο λουκ.

Ο ειδικός θα σας συμβουλέψει και θα σας προτείνει πως θα περιποιηθείτε τα μαλλιά σας και ποια θεραπεία θα ακολουθήσετε για την αναδόμηση και την αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων μαλλιών σας.

Σημαντικό ρόλο παίζει και το Σαμπουάν που χρησιμοποιούμε γιατί πρέπει να έχει τα κατάλληλα συστατικά που θα βοηθήσουν στην επανόρθωση και την ενυδάτωση των μαλλιών μας και θα πρέπει να έχει χαμηλό ph και να μην περιέχει θετικά άλατα,χλωριούχο νάτριο(άλας) και parabens.

Καλό θα είναι να μη λούζουμε τα μαλλιά μας περισσότερες από 3 φορές την εβδομάδα.Μετά το λούσιμο είναι απαραίτητη η χρήση μιας Μάσκας  με συστατικά όπως το λάδι Αrgan,η Κερατίνη ή το υαλουρικό οξύ που θεραπεύουν τις κατεστραμμένες άκρες των μαλλιών και δίνουν ζωντάνια και απίστευτη λάμψη.

Να θυμόμαστε πάντα να χρησιμοποιούμε ένα σπρέι που προστατεύει από τη θερμότητα όταν κάνουμε πιστολάκι τα μαλλιά μας.Για επιπλέον ενυδάτωση,προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τη θερμότητα ένα Μετάξι σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά θα κάνει τις άκρες των μαλλιών λείες και λαμπερές και θα δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Αγαπάμε Τα Μαλλιά Σας Και Θέλουμε Να Βοηθήσουμε Όλες Τις Γυναίκες Να Έχουν Όμορφα,Υγιή Και Λαμπερά Μαλλιά